Wat je moet weten

Er zijn een paar dingen die je moet weten over het bezoek aan en gebruik van Marits Boeken. Daarom deze Algemene Voorwaarden.

Jouw gegevens en je privacy

Marits Boeken is een voornamelijk informatieve site waarvoor geen inlog nodig is en waar geen (betalings-) transacties plaatsvinden. Wel wordt bij het plaatsen van reacties, het gebruik van het contactformulier en het aanmelden van de nieuwsbrief om een aantal gegevens gevraagd. Lees daarom de Privacy Policy als je van één of meer van deze opties gebruik maakt.

Links naar websites van derden

Webwinkels die mijn boeken verkopen

Op Marits Boeken staan verschillende links naar partner websites voor het verkopen van mijn boeken. Alle aankopen op die sites, gaan buiten Marits Boeken om. Ik heb geen invloed en/of inzage in je transacties of problemen met het gebruik van die websites, aankopen en betalingen. Voor problemen en disputen verwijs ik je dan ook altijd terug naar de website waar je probleem of dispuut is ontstaan.

Overige websites

Op Marits Boeken wordt met regelmaat verwezen naar websites die interessant en/of geschikt zijn voor auteurs die ook zelf hun boek (-en) willen uitgeven. Ik heb geen enkele relatie met of ben affiliate van deze websites, anders dan dat ik als klant gebruik maak van hun diensten/services.

De informatie op Marits Boeken

Alle informatie die op Marits Boeken staat, heb ik zorgvuldig en naar alle eer en geweten verstrekt. Mocht je onjuistheden, tegenstrijdigheden of andere onvolkomenheden vinden, dan kun je dit doorgeven via het contactformulier.

Dit geldt voor zowel de tekstuele  inhoud, links, auteursrechtvrije afbeeldingen, als voor de genoemde prijzen voor mijn boeken (die aan acties of wijzigingen onderhevig kunnen zijn).

Waar mogelijk zal ik de gevonden problemen/fouten herstellen of vermelden dat de verstrekte informatie achterhaald of niet meer van toepassing is.

Het contactformulier, reviews en reacties

Informeel taalgebruik heeft mijn voorkeur, maar dit wil niet zeggen dat je alles maar kunt roepen.

Ik behoud me dan ook het recht voor om contactformulieren die doorspekt zijn van onbeschoft taalgebruik, scheldwoorden, discriminatie en andere sociaal onaanvaardbare teksten, onbeantwoord te verwijderen.

Reviews en reacties in dezelfde trant geschreven, worden niet geplaatst of verwijderd. Het staat je vrij om in vriendelijker bewoordingen opnieuw het contactformulier in te vullen of een review of reactie te plaatsen.

Bij herhaaldelijke verwijdering kan ik er toe besluiten je te blokkeren.