Er komt schot in het publiceren!

geuploadNa veel meer tijd dan ik had ingeschat, is het dan eindelijk zover. De eerste uploads van “Nachtmerrie in Californië” en “Dodelijk Geheim” zijn gedaan!

Voor de liefhebbers van papieren boeken: “Nachtmerrie in Californië” en “Dodelijk Geheim” zijn al als paperback te bestellen en “Nachtmerrie in Californië” is er ook in verschillende e-boek formaten!! 😀

“Dodelijk Geheim” is nog niet omgezet naar e-boek (er gaat best veel tijd in zitten om dat helemaal naar mijn zin te krijgen), maar hopelijk kan ik de e-boek versies binnen een week ook uploaden en publiceren.

 

Kortingsactie op de e-Boeken

Nòg een reden om mijn berichten goed in de gaten te houden is… dat ik een leuke zomeractie voor de e-boeken in gedachten heb. Ik ben door alle partners en de niet altijd even duidelijke handleidingen een beetje kwijt bij wie ik een actie kan houden, maar dat zie je dan vanzelf wel. 😉

Mijn website is klaar

Verder is mijn website “klaar”. Dat wil zeggen dat er natuurlijk nog meer links en posts op komen, maar de basis staat. Wat rest is de invulling en die komt mettertijd vanzelf. 😁

Kom even kijken en als je iets ziet wat niet klopt of niet werkt, laat het me dan even weten! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *