Mijn derde boek is voltooid!

Mijn derde boek voltooid!Jaaahhh!!! Whoehoehhh! Het is zover, mijn derde misdaadroman, Vermoorde Onschuld, is af! 😀

Natuurlijk moet er nog een heleboel gebeuren. Controle op typ- en schrijffouten, opmaak perfectioneren, omzetten naar PDF zodat het geschikt is voor PoD (Print on Demand), de omslag maken (heb nu nog alleen de voorkant, maar de achterzijde en de band moeten ook nog), besluiten of het boek wel of niet wordt voorzien van ISBN (en daarmee of het ook besteld kan worden door boekhandels en/of verkocht kan worden via bijvoorbeeld Bol.com) en natuurlijk het àllerbelangrijkste: laten proeflezen!

Daarvoor heb ik het manuscript inmiddels al naar mijn beide zusjes en m’n moeder gestuurd. Ik ben erg benieuwd naar de eerste reacties 😆. 

Vervolgklussen

Nu het daadwerkelijke schrijfwerk weer voor een tijdje gedaan is, kan ik mijn aandacht richten op:

  • het afmaken van deze website
  • het creëren van een Facebook pagina
  • het opnieuw opmaken van mijn eerste twee boeken, zodat ik ze kan omzetten naar PDF (nodig voor PoD)
  • het opnieuw opmaken van de omslagen van mijn eerste twee boeken
  • het uploaden van al die bestanden naar mijn account op Pumbo
  • alle benodigde bestanden voor Vermoorde Onschuld uploaden
  • alle drie de manuscripten omzetten naar E-pub en uploaden naar deze website
  • het in orde maken van het bestel- en betaalsysteem op deze website

Ben ik nog iets vergeten? Vast wel! 🤭  

Maar nu mag ik wel even tevreden achterover leunen, toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *