Nieuwe publicatie en… mijn eerste actie!

Cover Dodelijk GeheimMen zegt wel “alles wat goed is, komt langzaam”. Nou, de publicatie van “Dodelijk Geheim” heeft een stuk langer geduurd dan ik had verwacht en gehoopt. 😀 Maar het is dan toch zover. Mijn tweede misdaadroman staat eindelijk op de sites van alle verkooppartners! ✨🤩

Zoals ik in een eerdere post al aankondigde wil ik de publicatie van mijn eerste twee boeken ondersteunen met een leuke kennismakingsactie.
Nu bestaat er zoiets als de “Wet op de vaste boekenprijs”, wat betekent dat ik jammer genoeg niets kan doen om mijn paperbacks met een leuke actie te ondersteunen.
Gelukkig zijn er steeds meer mensen die kiezen voor e-boeken en gek genoeg vallen e-boeken niet onder die wet. Daar maak ik dan maar dankbaar gebruik van.

Kennismakingsactie

actieNu heb je vast al in mijn “Shop” gekeken en gezien dat mijn e-boeken standaard scherp geprijsd zijn.
Wacht toch nog even met kopen, want: in de maand mei is er een “Kennismakingsactie“!

Je betaalt voor de e-boek versies van zowel “Nachtmerrie in Californië” als “Dodelijk Geheim”, maar €/$ 2,99 in plaats van €/$ 4,99!

LET OP: de actie is doorgegeven aan alle drie e-boek verkooppartners. Het is mogelijk dat er wat vertraging in de actieprijs zit op Kobo en Kindle/Amazon, aangezien ik geen invloed heb op de verwerking ervan. Voor Smashwords heb ik gebruik gemaakt van kortingscoupons. De actie staat vermeld bij de prijs van elk boek. Gebruik de kortingscode bij het afrekenen om voor de actieprijs in aanmerking te komen. 

Hoe en waar kopen

Bezoek “Marits Boeken Shop“, selecteer de gewenste uitvoering, bestel jouw e-boek en overwin al lezend dit rare Corona-tijdperk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *