Verloren wedstrijd, maar nog vol goede moed

VerliezenDe genomineerden voor de wedstrijd van de Boekenkrant schrijfwedstrijd zijn bekend. Helaas behoor ik niet tot de vijf genomineerden. Ben ik teleurgesteld? Ach, ik weet het niet. Het was mijn eerste keer, ik heb plezier gehad aan het schrijven en had ook niet echt verwacht zoiets meteen de eerste keer te winnen.

Natuurlijk is het nooit leuk om een wedstrijd te verliezen, maar één verloren strijd zegt nog niets. Ik ben nog volop aan het schrijven aan de tweede wedstrijd, van Luitingh-Sijthoff, een fantasy verhaal. En er gaan vast nog wel meer schrijfwedstrijden volgen.

Ik blijf erbij dat meedoen belangrijker is dan winnen. En net als met het proefschrijven ben ik ervan overtuigd dat ik ervan leren kan. Zelfs als ik geen terugkoppeling krijg. Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar de genomineerde verhalen van de Boekenkrant. Eens kijken of ik mijn trots opzij kan zetten en zien waarom die verhalen beter zijn dan die van mij. 😁

1 gedachte over “Verloren wedstrijd, maar nog vol goede moed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *