Nou heb ik me kort voorgesteld op de startpagina van mijn website, maar daarmee weet je natuurlijk nog steeds niet zo gek veel over me. Daarom deze wat uitgebreidere pagina over mij.
Alleen… wat ga ik nu over mezelf vertellen? Wat zou je interessant vinden om te weten? 🤔

Een eerste indruk

Fotocollage Marit

Beelden zeggen meer dan woorden, maar enige begeleidende tekst is denk ik wel handig.

Ik ben getrouwd met Robert, we hebben geen kinderen, maar in de loop van ons huwelijk wel diverse dieren gehuisvest. Denk aan katten, hamsters, parkieten, paarden en onze huidige harige vriend Brophy, onze hond. Die liefde voor dieren in het algemeen komt vooral bij mij vandaan, hoewel de katten en de parkieten dankzij Robert in ons leven zijn geweest.

In het dagelijks leven

In het dagelijks leven ben ik taxichauffeur. Ik houd van auto’s en van autorijden en het is me iets meer dan een jaar geleden (eind 2018, om precies te zijn) eindelijk gelukt om van die liefhebberij mijn werk te maken. Voordat ik taxichauffeur werd, heb ik jarenlang allerlei functies bekleed binnen klantenservices. Telefoon, e-mail, social media, coaching, training en 2e lijns (als de 1e lijns er niet uit komt, mocht ik het met mijn collega’s alsnog oplossen). 

Daarnaast ben ik een Biohacker en een ambassadeur voor Nutrigenomica. Dat houdt in dat ik je kan vertellen wat het is en hoe je het kunt inzetten om je immuunsysteem te versterken.

Waar houd ik verder nog van

Behalve lezen en schrijven, ben ik gek op films en series kijken, mag ik graag puzzelen, haken, kleuren, websites bouwen, gamen, klussen en fotograferen. In bovenstaande fotocollage zitten drie foto’s die ik zelf heb gemaakt. Een selfie met Brophy, de oranje bloem met het kevertje en de landschapsfoto van het Zwitserse Nationalpark Lötschental.
Al met al heb ik meer liefhebberijen dan waar ik tijd voor heb… 

Wil je ergens meer over weten? Vraag het me gerust via het contactformulier!  😉